10 Nov. Las Palmas. GC

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Tue 10 Nov 2009 10:39
Posisjon 28:07.672N 15:25.608W
Las Palmas
 
I går åpnet ARC-baren, og vi var på happy-hour. Etterpå ble vi invitert ombord i Ronja sammen med Trollwind på taco. Kjempehyggelig kveld.
 
Dagen startet med besøk av sveiserne som byttet ut rekkewiren med et rør. Her skal jeg feste solcellepanelene. Du kan si hva du vil om manana-holdninger ift tidspunkter og å holde avtaler, men jobben sin kunne de. De produserte de nydeligste sveisene jeg har sett. Etterhvert fikk vi også "Jerry The Rigger" ombord. Han fant ingenting å sette fingeren på, faktisk var det den beste (feilfri) riggen han hadde sett så langt. Vi har kutterstag og lensetakler i tillegg til standard Selden mast.
 
Ettermiddagen ble brukt til å handle inn solcellepaneler og litt annet. Det er litt av en stemning oppe i den butikken. Folk løper rundt å handler inn ting de har fått manko på under sikkerhetsinspeksjonen. Det begynner også å bre seg en stemning som er litt: "Ojjj, har du en slik en, det må jeg også ha" Jeg blir heldigvis ikke trukket inn i dette utstyrshysteriet (særlig!)
 
I dag skal solcellene monteres, og båten klargjøres for sikkerhetsinspeksjon i morgen. Derfor har jeg ikke tid til å sitte her mer.
 
Ut fra Escape