1 Nov. Puerta Do Mogan. GC

Escape Loggbok
Tom Gabrielsen
Mon 2 Nov 2009 08:40
Posisjon 27:48.571N 15:45.430W
Puerto Du Mogan, igjen.
 
Vi skulle gå til Tenerife, men det er meldt kuling så vi valgte å utsette overfarten. Vi trengte også å få fylt opp tanker, både vann og diesel. Derfor gikk vi opp til Mogan igjen. Vi prøvde å legge oss inn i havna, men ble jaget av havnesjefen. Her var det fullt, dessuten skal man alltid kalle opp marinaen på forhånd fikk vi vite. Vi fylte opp tankene og la oss på svai. Her badet vi og slappet av. Gårdsdagen ble litt sen da vi ble invitert ombord i Ruffino på kaffe etter en hyggelig middag i land.
 
Når solen hadde gått ned dro vi inn til land for å kjøpe Kebab. Stor var skuffelsen når det viste seg at sjappa holdt stengt på søndager. Vi endte opp med burgere i stedet. Tidlig tilbake til båten, og i seng med en god bok. Det var mye svell i natt, så vi skal prøve å flytte oss litt nærmere moloen, og kanskje legge ut et støtteanker slik at vi holder baugen opp mot bølgene. Slik det er nå blåsser det på tvers av bølgene, og det ruller litt.
 
Vi har sjekket resultatene fra gårsdagens NY Marathon, og onkel Jan Petter kom fint igjennom med en veldig god alders-justert plassering. Gratulere Jan P.