26:23.41N 30:29.50W Fredag 25 nov

Lisanne
Eric Alfredson
Fri 25 Nov 2016 11:21
Hej alla vänner !
Ytterligare ett dygn till ända. Vi tuffar på här uppe i norr.Har ej ännu bestämt när vi viker av mot SW.
Vi kommer definitivt gå N om det första lågtrycket.Sedan blir det knepigare. Det ligger ett djupt Low NO om Caribbien som har +30kn vind.
Satt o pillade med olika routingmodeller i natt och det kan finnas en möjlighet att gå N även om detta Low.
Väldigt osäkert dock om dess bana, men hade det funkat vore det mumma. Vi avvaktar något/några dygn och följer prognoserna noga.
Tjöta med en amerikansk Oyster 74 i morse och de var lika osäkra som vi, men som amrisar som dom var, –“We might go SW and hammer us through the shit”
 
Idag har vi gött väder och solen värmer skönt. Fisket har varit uselt.Vi hörde dock från våra vänner på systerbåten Angel Shareatt de fått upp en fin Dorado.
Dan menade att det var för att de seglar så långsamt, haha. Alltid en förklaring från denne man.Slängt en del frukt som blivit mosigt.
Tagit hårt på yougurt och flingförrådet. Thomas o Jonas i byssan idag, pannbiff m lök o potatismos på menyn (om inte fisken nappar).Kalle flyttat ut och nattar
nu i salongen. Rykten går ombord vad som föranlett denna utflytt från akterkojen.Kapten Eric sussar numera ensammen.Vi andra följer utveckligen noga.
Handstyr på dagarna men på natten jobbar Fritz förtjänstfullt när vi går våra pass.Senaste natten magisk med underbar stjärnhimmel. Dr Ulf jobbade med finkameran utan att lyckas få detta magiska på bild. Vi har 1860 Nm kvar och enligt routern c:a 12 dygn kvar, 1/3 seglat. Detta kommer vi fira på något sätt...
Ha det gott därhemma önskar vi från Lisanne.