18:02.05N 63:05.34W Saint Martin

Lisanne
Eric Alfredson
Wed 23 Apr 2014 11:50

Onsdag 23 April

Efter några fina påskdagar på Saint Bartholomei så gick vi över till St Martin där vi la oss i Simpson Bay. Lasse och Gunilla fick några fina sol-och baddagar innan de lämnade oss på tisdagsmorgon för att åka hem till den svenska våren. Stort tack för trevliga dagar tillsammans med många skratt. Vi gick in under bron i den stora lagunen Simpson Bay Lagoon och fick en plats i marinan. Här ligger flera svenska båtar och avvaktar hemsegling. Tisdagen blev en dag fylld av diverse reparationer, tvätt, städning mm. Det är bra och billigt att proviantera här så vi passade på att fylla på förråden inför den kommande atlantseglingen Nu skiner Lisanne (och besättningen Ann och Eric) igen och är klar för den sista etappen upp till British Virgin Island.