36:29.00N 4:57.20W Puerto Banus

Lisanne
Eric Alfredson
Wed 21 Sep 2011 20:38
36:29.00N 4:57.20W Puerto Banus.

Vi lämnade Gibraltar i 10 m/s nordostlig vind. Kastvindarna runt udden på The Rock skakade om oss en stund., Vi blev tvungna att slå utåt för att få fri vind och undvika alla ankarliggare men se det gillade inte Gibraltar Harbour Control som ropade upp oss och bad oss gå närmre land. Vi slog inåt igen och gick norrut. Strax utanför Sotogrande fick vi ett SMS från Björn Sahlin. Då satt han i Sotogrande och åt lunch 2,5 NM från oss.
Vi snedkryssade till Puerto Banus och fick en bra plats i marinan där. Kanske inte direkt nån seglarmetropol men en dröm för dom som gillar Bentleys och designerkläder. Många krogar o barer att välja mellan. Vi tog en layday och motionerade, badade och fyllde på bubbelförrådet. Allt var precis dubbelt så dyrt som på Gibraltar. Björn o Birgitta Sahlin kom och hälsa på en stund, dom var nere för sonens bröllop.