14:40.33 N 60:56.56 Vi har gått i mål !

Lisanne
Eric Alfredson
Fri 13 Dec 2013 18:53
Vi gick i mål på onsdag morgon. Vi såg ljusen från St Lucia nån gång vid 4- tiden och sen var det ingen som kunde sova mer. Vi rundade Pigeon Island och passerade mållinjen kl. 8.05 lokal tid.
På bryggan stod ARCs mottagningskommitte'' och en rastafari-gubbe med en korg med frukt, öl o rom som omedelbart krävde vår uppmärksamhet.
Vi har nu varit i hamn i drygt två dagar, romflaskan är slut och redan ersatt. Vi har jobbat med underhåll på båten och bara njutit av att gå på fast mark. Första välkomstpartyt var i onsdags kväll och i Ikväll är det streetparty i byn intill då får vi se dom lokala skönheterna i aktion. Kanske också Jonas med munspelet !
Vi har vunnit vår klass och The Oyster Trophy. Tyvärr missar vi förstaplatsen i Arc Cruising Division och slutar som 2a. En finsk båt kom in i morse och slog oss med några timmar. Han angav först 16 timmars motorgång men ändrade sig sedan till 13 timmar vilket kommer att innebära att han vinner.
Vi hoppas lägga ut lite bilder inom kort.
Hälsningar från Rodney Bay, 30 grader i luften o 27 i vattnet.


Skickat från min iPad