Hem till kylan ett tag !

Lisanne
Eric Alfredson
Thu 30 Jan 2014 10:01

Hej alla vänner !

Det var varmt på Trinidad. Solskydden som täckte båten åkte fram och det gjorde underverk. Vi fick några härliga dagar i Chaguaramas som tillbringades mest i och kring poolen. Vi hann också med en tur in till Port of Spain som är en storstad med höghus och motorvägar.  Ann, Tomas och Lena tackade för sig och reste hem till Sverige igen. Skepparen blev kvar ett tag och ägnade sig åt båtvård. Storseglet till segelmakarn, beställning av reservdelar till generatorn, montering av ny vindmätare mm. Efter några dagar åkte båten upp på land och även skeppar´n satte sig på planet hem. Nu blir det en månad hemma med vinteraktiviter och jobb. En tur upp till Hemsedal är också på gång. Vilken kontrast, från +30 och varma bad till -15 och 1,5 m snö.

Bloggandet tar en liten paus och återkommer i början av mars med en rapport om Trinidad-karnevalen. Turen går sedan norrut för att så småningom hamna på British Virgin Islands varifrån returseglingen över Atlanten startar 1 maj.

 

Badbåt ?                                                                                                                               Svalkar skönt !

 

Avgående besättning.                                                                                                    Väntar på nya äventyr.