39:34.00N 02:38.10E Palma de Mallorca

Lisanne
Eric Alfredson
Sun 15 Jun 2014 17:45

Palma de Mallorca 15 juni,2014.

Ja så var då det karibiska äventyret slut. Seglingen upp från Gibraltar var lugn. Det var mycket lite vind så det blev många timmars motorgång på ett stilla hav. Medelhavet är en riktig badbalja ! Vi stannade bl. a.  i Carthagena, en väldigt trevlig stad och på Formentor den fina ön intill Ibiza.

Vi har varit borta i över 7 månader och seglat 9000 sjömil. Det har varit en fantastisk upplevelse. 29 olika besättningsmedlemmar har deltagit under de olika etapperna. Det har fungerat jättebra och blivit många trevliga stunder ombord.

Nu blir det midsommarfirande med lite strandhugg runt på Mallorca innan hemfärd den 25 juni.

Vi tackar alla besättningsmedlemmar och bloggläsare för den här gången och återkommer när det är dags för nya äventyr.