38:54.70N 01:26.70E Ibiza

Lisanne
Eric Alfredson
Tue 15 Oct 2013 08:00

38:54.70N 01:26.70E Ibiza

Vi fick en bra plats i marinan efter att ha tankat diesel. Vindprognoserna ser inte så bra ut så det blir mycket motorgång ner mot Gibraltar. Efter en härlig lunch fick vi besök av en servicekille som skulle hjälpa oss med en krånglande winch. Detta visade sig bli mer komplicerat än vi trott och kräver att vi ligger kvar ytterligare ett tag på tisdagförmiddagen innan vi kan ge oss iväg mot Almeria på fastlandet, 250 NM bort.

Från marinan gick en liten färja in till Ibiza stad, perfekt. Vi tog en kvällstur och kollade in den fina stan. Fortfarande mycket turister trots den sena säsongen. Middag intogs och därefter tillbaks till båten för god nattsömn utan nattvakter.

 

Packing the spinnaker !

Bathing beauties.

Ibiza Castle.