Het vervolg (2)

Bahia
Thu 20 Jul 2006 22:14
Correcties: Ik heb eeb spelfout gemaakt met de naam van een bemanningslid: zijn naam is Bryan i.p.v. Brian,en hij maakte mij er op attend dat Juli geen e op het eind heeft. Dank je wel.
 
Vendredi, Quartorze Julliet.
Boulonge-sur-Mer: Zon + zon me harde wind (dus geen zeilweer) en 's avonds vuurwerk. Zoals Johan C. zei, elk nadeel heeft een voordeel: het motor pobleem met de gedwongen stop geeft me wel de tijd om de steunen voor de boordcomputer af te maken, de computer te instaleren en de Web Diary te starten.
 
Zaterdag en Zondag, 15-16 Juli 2006
Boulonge-sur-Mer: Zon + zon me harde wind. Gewerkt aan de klusjes lijst, en de ommuurde stad bekeken.
 
Maandag 17 Juli 2006
Boulonge-sur-Mer: Zon+zon met weinig wind,  's Middags kwam de monteur om de injectie pomp te demonteren, met de belofte om alles op Donderdag weer terug te monteren.
 
Dinsdag. 18 Juli 2006
Boulonge-sur-Mer: Zon + zon met weinig wind en drukkend warm. De bemanning, Herman K., besloot om een auto te huren en een paar dagen terug naar Nederland te gaan. Zijn dochter was in Israel, vlakbij de gens met Libanon, en kwam die ochtend (vervroegd) terug in Nederland.
 
Woensdag, 19 Juli 2006
Boulonge-sur-Mer: Zon + zon met weinig wind en nog warmer. Dat veranderde om 18.00 toen een onweersbui (met windstoten van 40 knopen) voor afkoeling zorgde.
 
Donderdag, 20 juli 2006
Boulonge-sur-Mer: Een frisse ochend, maar de zon kwam weer snel door. Na de lunch kwam de monteur om de diesel pomp te monteren, en om ca. 17.00 kwam er weer en tevreden gesnor uit de motor ruimte.
Dus, morgen trossen los en kan er weer gevaren worden......
Wel een week vertraging; er zijn niet veel rustdagen meer over om nog op tijd in Brest te zijn.
 
Wordt vervolgt.