19.07.17 Tjøme Radio, Tjøme Radio, Tjøme Radio

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Wed 19 Jul 2017 12:32
Kl 1430CET 58:21.20N 009:44.70E

Nå får vi altså inn Tjøme radio igjen på VHF'en! Det er stort! Ett år siden vi hadde norske radiostemmer på vhf-apparatet:) Motorseilet siden sist rapport med vinder rundt 3-4m/s, så ikke så mye å seile på. Det har vi ikke tid eller lyst til heller, hehe. Nå er det 66nm igjen, og det er grovt regna 10 timer, så ETA blir rundt midnatt på Eløen. Fortsatt strålende sol, men ikke shorts og t-skjorte vær akkurat, for det er ganske kaldt. Jaja. Vi har vært litt slitne i dag etter 4 timers skift av og på, men det begynner å komme seg. Ble Paella til lunsj, og den var ganske god! Et av bidragene den gode, nederlandske matbutikken hadde å by på av fersktilbredte raske alternativer.

Gleder oss fælt nå:)

------------------------------------
S/Y Marlene
blog.mailasail.com/marlene