14.07.16 Slowmotion

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Thu 14 Jul 2016 15:30
Posisjon 58:20.487N 8:35.795E

Risør - Grimstad 
I dag var det meldt 5-6 m/s østavind! Hurra tenkte vi og satt stor'n inni Risør havn og målrettet kryssa oss ut mellom holmer og fyr... I 2 m/s. Og ikke ble det mer jo lenger ut vi kom. Så det "dundra" avgårde i 2-3 knop. Heldigvis, og skipperen påskudd for å fortsette å seile, så hadde vi nesten 1,5 knop medstrøm. Vi valgte etterhvert å gi opp, og tøffe oss innaskjærs fra sør av Tvedestrand, innafor Tromøya via Arendal og ut galtesundet. Vindstille hele veien.  Der ble det pinadø 3 m/s så vi rulla og (store'n stod oppe hele veien) og seilte litt videre sørover. I samme tempo.. Fikk en fisk gjorde vi også. Horngjell. Liten. Så den gikk til måkene. Grimstad gjestehavn i kveld, Anna mønstrer på.