12.01.17 Friendship Bay, Bequia

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Thu 12 Jan 2017 18:42
Posisjon 12:59.499N 61:14.139W

Tobago Cays - Friendship Bay, Bequia
Vi har hatt to herlige dager på Tobago Cays med mye snorkling. I går var vi invitert på middag til Go Beyond og fikk servert deilig Barracuda! Forhåpentligvis fri for sigueterra.. Størrelsen på fisken og området vi er i skal tilsi at det ikke er noe problem.

I dag lå alt til rette for en fin seilas til Bequia. Og det ble det! 5-7 m/s skarp kryss i herlig flott vær. Ble et slag sør for Pigeon Island, og et siste slag rett opp i friendship Bay. Vi juksa siste 1,5 timene med motor på også for Karoline følte seg veldig veldig dårlig og ville til doktor, så vi måtte skyndte oss litt. Så vi dura inn til byen og legestasjonen (= kjelleren til en inder som er lege..). Joda, ny runde med urinveisinfeksjon...:(:(

Bukta er veldig fin og koselig, med en herlig lang og hvit strand, men antydning til litt svell inn i bukta. Så nå har jeg lagt ut et anker ut fra hekken også for å holde båten vinkelrett mot svellet, og det blir så og si med nesa rett i nord mot vinden. Funker bra, betraktelig redusert rulling!