08.02.17 Fort de France, Martinique

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Thu 9 Feb 2017 11:01
Posisjon 14:35.998N 61:4.148W

Anse Mitan - Fort de France
Vi ble liggende litt lenger enn planlagt i Anse Mitan for vi fikk ikke start på motoren! Det viste seg å være flatt startbatteri, så vi fikk bytta ut det og da var alt såre vel igjen.

Vi putra over til Fort de France for å utforske byen. Men vi har egentlig blitt veldig skuffa. Det skal visst være den største byen her blant The windward islands, og det kan nok stemme, men her er alt forferdelig falleferdig, butikkene selger bare ræl og juggel, og det heller mer mot utrivelig enn koselig. Kafeer og restauranter er fullstendig fraværende, den lokale parken er ikke fullført og svært dårlig holdt, og søpla flyter i gatene. Så huff nei, her drar vi nok fort fra. Mye triveligere liv på sørsiden av fjorden der vi kom fra!