23-27.10.16 Tenerife

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Thu 27 Oct 2016 22:41
Posisjon 28:27.96N 16:14.64W

Besøk på Tenerife, Marina San Miguel - Santa Cruz 
Etter at foreldrene til Karoline kom på besøk har vi leid bil og brukt noen dager på å kjøre rundt på øya. Vi forsøkte oss på å komme opp på toppen på El Teide, men for mye vind hadde satt gondolen ut av spill. Det har for øvrig vært noen dager med svært dårlig vær.. 

I dag var det derimot en hyggeligere værmelding, så vi bestemte oss for å dra opp til hovedstaden med skuta.  Vi hadde en flott lunsj og badestopp underveis. Da vi kom til marinaen begynte problemene og melde seg da de påstod at marinaen var full og ikke hadde plass til oss..! Etter en lengre samtale på vhf hvorpå vi tryglet og bad fikk vi allikevel med nåd og neppe tilvist en plass. Men kun for en natt måtte vi finne oss i.. Men det er jo mange plasser ledige her, så vi får se om vi får tryglet oss til en plass i morgen også.