26.12.16 Utforsker Canouan på 2. juledag

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Mon 26 Dec 2016 18:49
Posisjon 12:43.47N 61:19.91W

Bequia - Canouan
Første juledag tilbrakte vi på Bequia. Mamma og Reidar gikk en tur på land og tok noen flotte bilder av bukta. Så spiste vi lunsj på en restaurant på waterfronten der.

I dag seilte vi videre sørover og la oss på Canouan, øverst i Rameau Bay. En herlig bukt som var ganske rolig, lite vinder men de kom litt fra alle kanter, så vi rotete mye rundt. Ankeret gravde seg heller aldri skikkelig ned. Ikke hadde vi middag heller, så før kvelden kom flyttet vi oss inn til Grand Bay for og korte ned jolleturen inn til land. Blåser litt mer og mer stabil retning så ankeret ser ut til å sitte bra (snorkla). Ikke mye åpent på land annet enn hotellet Tamarind. Men flott her da :)