23.04.17 The Bight, Norman Island, BVI

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sun 23 Apr 2017 03:12
Posisjon 18:18.907N 64:37.043W

Little Harbour - The Bight
Dagen begynte med et lite mekkeprosjekt som utviklet seg til et større problem. Jeg skulle puss kabelskoene på ankervinsjen for å håpe å gå litt bedre effekt, men i den operasjonen røk det en ledning initiativ selve elektromotoren. Trond hjalp meg med å lodde saligheten tilbake igjen og vipps så fungerer den fint igjen. I tillegg fikk vi låne luft og kompressor utstyret hand slik at vi fikk vasket Marlene under og skiftet all sink. Det var flott!

Men vi skulle videre til denne bukten for vi var bjudene på 50 års feiring for Anders på Carpe Mare. Det ble en lang og veldig trivelig kveld sammen med mannskapet fra Angelina og Ran også!