30.09.2016 Lisboa!

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Fri 30 Sep 2016 19:09
Posisjon 38:42.090N 9:10.176W
 
Peniche – Lisboa
Vi reiste tidlig avgårde, og endelig hadde vi autopilot igjen! Og det var godt for vi ble for motor hele veien ned til Lisboa, 8 timer ca. Men ny autopilot gjorde jobben, så vi fikk lest og slappet av.
Vi tok en svipptur innom Oeiras Marina for å hente pakke med Redbox fra Mailasail som ventet på oss der. Der hadde de riktignok ikke plass til oss, så vi gunna på inn til Doca de Alcantara hvor Hakuna Matata forstatt lå. Det var Sigurd sin bursdag, så vi ordnet et felles måltid med middag, kaker og boller! Stor stasSmile De reiser videre til Madeira i morgen tidlig – god tur!
I morgen skal vi utforske byen litt, teste løpeformen foran marathonet på søndag. Vi må også hente goodibagen med stasj til løpet. Det ryktes om at vi ikke kan bli liggende i marinaen så lenge vi vil, så vi får se om vi finner en løsning etterhvert.