07.01.17 Chatham Bay, Union Island

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sat 7 Jan 2017 16:06
Posisjon 12:36.251N 61:27.025W

Chatham Bay, Union Island
I dag har vi startet dagen med en fantastisk fottur opp på Pinnacle, en bratt fjellknaus bak Clifton. Ikke langt å gå (ca 1time), men bemerkelsesverdig bratt og en helt unik utsikt! Virkelig en opplevelse. På vei tilbake rota vi oss litt bort, men ble geleidet tilbake av en fransk dame vi hadde havnet i hagen til, og så så vi en landskilpadde.

Da vi kom tilbake til båten hadde vedkommende foran oss dratt, så vi benyttet oss av sjansen til å dra med en gang vi og. Vi hadde bestemt oss uansett for å dra rundt øya til Chatham Bay. Her er det mye triveligere, helt rolig vann og mye lunere, selv om det i ny og ne kommer en vindrosse ned fra åskanten. Uansett, veldig mye mer trivelig her, men så er det heller innen ting annet enn en bukt med en strand og to strandrestauranter:) her tror jeg vi kommer til å trives.