13.07.17 Scheveningen/Den Haag, Nederland

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Fri 14 Jul 2017 17:36
Posisjon 52:05.746N 004:15.957E

Scheveningen, ved Den Haag, Nederland.
I dag har vi hatt en motortransportetappe på 70nm fra Oostende. Lite vind, og det som var var midt i trynet. Varierende grad av strøm, men såklart opplever vi det alltid som mest i mot. Veldig trang havn, men masse moderne bygninger og mye liv, selv i denne havnebyen, eller bydelen, i utkanten av Den Haag.

Vi blir liggende her også i to dager for å vente på neste værvindu på ferden videre. Da planlegger vi å dra helt opp til Thyborøn på vestsiden av danmark, om ikke helt hjem om været tillater. Men det ser det ikke ut til at det gjør akkurat nå.

Blir bytur til Haag i alle fall!

------------------------------------
S/Y Marlene
blog.mailasail.com/marlene