10.02.17 St Pierre, Martinique

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Fri 10 Feb 2017 14:33
Posisjon 14:43.959N 61:10.848W

Fort de France - St Pierre
Endelig har vi kommet oss bort fra Fort de France. Virkelig ikke et sted å anbefale. Riktignok hadde vi en veldig hyggelig dag i går sammen med våre nye sveitsiske venner Philip og Franziska på 'Buna Luna' og Frauke og Chris på 'Svea'. De seiler denne helgen The Round Martinique Regatta, som i tre etapper tar dem rundt øya, i Buna Luna. Etter en tur på yacht club'en og deilig middag kom vi tilbake til jolla vår og oppdaget at noen hadde stjålet benisnkanna..! Forferdelig frustrerende. Heldigvis var det vindstille så vi fikk padla ut igjen med tofta, for årene hadde vi selvsagt ikke med. Nå skal vi i alle fall heretter låse absolutt alt ombord med kjetting.

Flott slør opp de 13nm til St Pierre I 5-10 m/s. Her har vi funnet oss en kurrant plass så håper det blir bra. Klart og flott vann. I morgen skal vi utforske rum destilleri.