07.05.17 Little Harbour of course!

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sun 7 May 2017 17:40
Posisjon 18:21.312N 64:35.989W

Jost van Dyke - Little Harbour
I går fikk vi en fin liten gåtur inne langs stranda, samt en liten øl på ettermiddagen. Middagen inntok vi på Foxys, en skikkelig amerikanisert restaurant med utelukkende amerikanere. De hadde fantastisk grillbuffe på menyen. Men det må ha vært noe av det mest groteske vi noen gang har sett å se hva disse amerikanerne forsynte seg med. Man kunne nemlig bare gå en gang.. Så tilbake kommer de med intet mindre enn to smellfulle tallerkener, den ene full av salat, pastasalat, ris, brød, mais og ost, den andre et stort berg (seriøst minst tre etasjer i høyden) med spareribs, kylling og mahi mahi. Vi ble jo selvsagt også tildelt to tallerkener, og selv om vi fordelte salat og ris på den ene, og kjøtt og fisk på den andre, hadde vi nok aldri mer enn halvparten av hva disse andre forsynte seg med.. Og vi ble så mette at vi sovna som steiner stinne i magen alle sammen. Men det var veldig godt da.

I dag har vi hatt en flott seilas, kryss denne gangen, mellom sundene og øyene her fra Jost van Dyke til Peter Island. Blir her et par dager før vi handler siste runde, fyller diesel og drar til Bermuda!!