04.09.16 Flukten fra rullende sj ø!

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sun 4 Sep 2016 21:09
Posisjon 42:15.40N 8:46:60W
 
Iles Cies – Cangas
I natt har vi sovet svært dårlig... Vi var jo klar over at vi kom til å fortsatt få mye rullende dønninger da vi tok valget om å bli liggende enda en natt på Iles Cies, men på en måte føltes det værre i dag. Vi stod derfor opp ca 0730, heiste anker, og satte kursen mot ny destinasjon. Inn i Riaen og mot Ensenada de Limens. Karoline lagde pannekaker på vei bort dit. Men det var ikke noe bedre der, så etter frokost tøffa vi videre rundt neste odde til Cangas. Dette er en ny liten sjarmerende by hvor vi la oss på svai i starten, etter å ha fått beskjed fra marinaen om å komme tilbake et par timer senere før det ble ledig plass. De to timene gikk med på soving.. ah! det var godtSmile
 
Deretter la vi oss inn i marinaen her, for å få eksponert oss litt mot lokalsamfunnet igjen. En meget god lunsj ble inntatt her. Men i kveld ble det jaggu no tivoli eller ett eller annet annet leven her, så det er ikke akkurat gode soveforhold nå heller...