20.08.16 Muros

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sat 20 Aug 2016 21:22
Posisjon 42:46.582N 9:03.338W

Finisterre - Muros
Image
I dag har vi startet dagen med jolletur inn til land og en "push-run" ut til fyret, Faro de Finisterre. Løpetur med innlagte push-ups, ca 5 km løping og 135 push-ups! Deretter innom bakeren for å få ferskt brød, før det ble deilig bading og frokost i båten. Vi reiste etterhvert videre i vindstille, før vestavind kom og vi fikk en herlig slør inn Ria de Muros. Vi var litt keene på å fylle vann, samt at når vi så hvor fin marinaen var her og hvor trivelig byen så ut, var det stemning for å ligge her i natt. Et veldig flott sted her! 
Image
Vi fikk tatt en skikkelig båtvask, og deretter en handletur og rusletur i byen. Til middag disket vi opp med dampede knivskjell og blåskjell, helt fantastisk, trolig den beste middagen vi har spist så langt! 
Image
I morgen kommer det en ny dag, så vi får se hva som skjer da!