11.07.17 Oostende, Belgia

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Fri 14 Jul 2017 17:32
Posisjon 51:13.704N 002:55.40E

Fremme i Oostende!
Det ble like under to døgn på etappen fra Roscoff. Og det var en veldig fin tur gjennom den engelske kanalen. Vi holdt oss på sørsiden av alle trafikkseparasjonssoner hele veien, så vi opplevde ikke noe særlig problemer med krysende lasteskip. Selv gjennom Dover gikk det veldig bra, og vi tror det var lurt av oss å ta den passasjen på natten/tidlig morgen, for da var det veldig få andre båter, typ fiskebåter og lystfartøy.

Nydelig havn her i Oostende, midt i sentrum. En mye større by enn vi trodde, så vi er posistivt overrasket. Her blir det nyting av belgisk øl og sannsynligvis litt shopping! Blir liggende i to netter og venter på nytt værvindu for neste etappe.

------------------------------------
S/Y Marlene
blog.mailasail.com/marlene