02.09.16 Iles Cies

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Fri 2 Sep 2016 19:16
Posisjon 42:13.177N 8:53.973W

Vi måtte selvsagt inn til marinaen en gang til i morges for at bimini karen skulle ta noen siste mål. Men det var en hyggelig tur, for da traff vi igjen et hyggelig svensk par på båten Moana av Ingerö, samt Karl Otto og Maren på Cubaneren. Det ble noen svært hyggelige samtaler med begge to båtene:) Men vi hadde bare 2 timer gratis havneligge, så vi måtte dra videre. Vi hadde bestemt oss for å besøke øyene rett uti fjorden her, Iles Cies, så vi dura ut dit. 

Her er der veldig flott, nydelige sandstrender og en god del liv, men dessverre litt mye swell og støy fra båttrafikk som anløper den ene brygga her på dagtid. Har gitt seg nå på kvelden da. Vi tar en treningsøkt i morgen inne på øya, og tar en "fridag" fra jobbinga og nyter strandlivet litt :):)