19.04.17 Little Harbour, Peter Island, BVI

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Thu 20 Apr 2017 17:00
Posisjon 18:21.317N 64:35.993W

Bluff Bay - Little Harbour
Vi hadde i går en hyggelig gjenforeningssamtale med Sigurd og Johanna på Hakuna Matata og de kunne fortelle at de hadde funnet paradis her i Little Harbour. De lokket med speilblankt vann og vindstille, så vi kom med en gang..! Og for en plass! En nydelig liten vik med plass til en 10-15 båter hvor alle ligger med bauanker og hekken mot land ved hjelp av et par lange liner. Turkist vann, god sikt og skilpadder gjør livet bra her, så her blir vi nok en stund. På land byr øya riktig nok ikke på noen ting, det er nærmest uhyggelig og ikke gjestfritt, og guideboka beskriver at her bør man holde seg ombord eller i vannet. Øya har tidligere vært eid av en norsk familie, som bygget hus og drev et resort her.