15.07.16 Dynamodagen

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Fri 15 Jul 2016 17:38
Posisjon 58:06.634N 8:06.432E

Grimstad - Stokkholmane

Skippern har natta igjennom tenkt på dynamo og hvorfor den vi har nå ikke ladet hele gårsdagen.. Problemet ble isolert til å være internt i dynamoen. Så dagen begynte med å måle litt videre med voltmeter, for deretter og dunke litt kraftig på dynamoen for å få gitt en karamell rett og slett. Og det funka jaggu meg, så da vi måtte flytte oss for å slippe ut en båt innafor på brygga i Grimstad lada det som bare det. Og den funka hele dagen gjennom. Vi har vært i mange dialoger med flere fagfolk, men det lukter ny dynamo sendt fra USA direkte. 
Vi reiste fra Grimstad halv to, og seilte en herlig seilas ned til Brekkestø. Deretter fulgte vi Blindleia nedover til Ulvøysund og ligger kvelden over på Stokkholmane øst for Kristiansandsfjorden. Herlig dag i dag, men har blåst opp til 10m/s vesta i kveld så her ligger vi trygt.