26.12.16 Grand Bay, Canouan

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Tue 27 Dec 2016 09:10
Posisjon 12:42.606N 61:19.589W

Innerst i bukta inn under knausen her er det godt hold, men blåser en hel del. Det kommer noen sterke vindkuler ned fra berget og slår i vannet og følger bortover, sikkert oppi 15m/s. Men det er lavt og slår ikke ut på vindmålern, som aldri viser mer enn 8-9m/s. Stabil vindretning, så vi pendler ikke så mye. Kartplotter sier vi har ligget hele natten på samme sted +/- 10 m til hver side.
Andre båter i bukta litt lenger ut har nok ikke de samme vindkulene, men derimot mer svell fra sjøen, og det er etter vårt synspunkt verre. Så en ok plass, men mye vind og vi lå på anke hele natten med ankeralarmen på... Blir her ikke en natt til. Tror det hadde et bedre og ligge natten over der vi lå til lunsj ved Rameau Bay.