18.02.17 Prince Rupert Bay, Dominica

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sat 18 Feb 2017 17:22
Posisjon 15:34.788N 61:27.742W

Roseau - Portsmouth, Prince Rupert Bay, Dominica
I dag seilte vi videre opp til neste egnede bukt på Dominica, her på nordsiden. Vi har hatt noen fantastiske dager i Roseau!
Første dagen var vi en tur inn til Middleham Falls på ettermiddagen og spise koselig valentin-middag på The Loft. Lobster special serverte de da. Dagen etter ble det bading til den store gullmedalje på Champagne Reef først, deretter sulfur spa hos mr Screw. Sykt digg. Tredje dagen gikk vi en helt vanvittig bra fottur inn til Boiling lake gjennom Valley of desolation. Utrolig natur! Den kvelden ble det fest ombord i tone II og da ble påfølgende dag noe slapp, men sammen med Buna Luna forsøkte vi oss på et besøk til Kubuli fabrikken, det lokale ølet, uten hell. De tok ikke i mot gjester. Ble en rusletur tilbake til byen og ellers en tidlig kveld.

Flott seilas i dag, men mye vekslende vinder. Her skal vi gå litt tur og besøke mere av øya!