09.04.17 Rendezvous Bay, Anguilla

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sun 9 Apr 2017 19:32
Posisjon 18:10.411N 63:06.497W

Dagstur til Anguilla
En dag med litt opp og ned. Været er meldt litt dårlig med nedbør etterhvert. Og selskapet ønsker å ligge i marinaen til de reiser på mandag, men i dag tenkte vi å ta en dagstur over til Anguilla. I det vi forlater brygga kommer et vindkast og mellom påler og båter på hver side havner vi nedpå nabobåten og ser ut til å brekke et feste for en rekkestøtte. Jævlig kipt. Får we åssen det går.
Men Anguilla er deilig, vi finner oss en fin plass i bukta her, bader og setter jolla på vannet. På stranda er det en kul strandbar real caribbean style som har kald øl og pina colada! Mat derimot var de ikke så gode på, så etter å ha bestilt og ventet i 45min, hadde de enda ikke begynt på være retter, så vi dro derfra. Det regnet forøvrig mye av tiden vi hadde der på land. Og Karoline måtte ordne lunsj i båten. Men men, sånn er det innimellom i Karibien!