23.12.16 Juleseilas med Mamma og Reidar til Bequia

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Fri 23 Dec 2016 20:55
Posisjon 13:00.50N 061:14.72W

Rodney bay - Admiralty Bay, Bequia
Det tok litt tid før vi fikk sjekka ut av marinaen i rodney bay så vi kom oss ikke avgårde før 0930. Turen ned til Bequia var ca 70nm, så det å dra hele veien ville tilsi å komme frem etter mørkets frembrudd. Frarådet av alle og ikke likt av skippern. Men vi var flere båter på vei så vi gønna på og tok sjansen. Det skal vi ikke gjøre igjen! Rett før Bequia kom det en båt og passerte oss rett foran baugen med dårlige lanterner som var vanskelig å tolke, og det å finne en svai plass i mørket er close to impossible..! Men nå ligger vi ok, nesten i fergeleia, men det duger til i morgen så får vi lagt oss bedre til da.
I morgen blir det julaften og det blir stas!

God jul!