08-10.10.2016 Porto Santo og tur til Madeira

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Mon 10 Oct 2016 15:02
Posisjon 32:38.700N 16:54.61W

Porto Santo - Funchal
Vi har tilbragt tre herlige dager på Porto Santo, virkelig verdt et besøk! Vi hadde ingen store forventninger, men stedet overrasket positivt. Deilig å bade igjen, sånn generelt, enten fra den evig lange stranda her, eller fra båten, i 24 grader og azulblått hav:) "Fjelltur" fikk vi og, 90% med leiebilen, siste 10% gikk i selv. 

I dag motra vi over til Madeira og Funchal. Vi fikk heldigvis plass! Vi ringte for n'gang marinaen for å høre, og plutselig var det ikke noe problem lenger å få plass. Vi hadde en backup plass i Calheta, 15nm lenger vest på øya. Men der er det ikke så mye som skjer. Nå ser vi frem til å oppleve litt av Madeira og så får vi se når neste værvindu over til Tenerife eller La Gomera blir!