03.10.2016 Forberedelser for turen over til Madeira

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Mon 3 Oct 2016 15:59

Posisjon 38:41.4520N 9:25.1157W

 

Lisboa Alcantara – Cascais Marina

Gårsdagens Marathon-dag gikk jo veldig bra for Karoline, hun fullførte halvmarathon på tiden 2:24:20. Det var utrolig god stemning i byen, og veldig bra opplegg. Karoline sa også at det var en flott løype de løp. Ca 20.000 deltakere. Jeg fikk dessverre ikke løpt grunnet ribbeinsbristen etter surfeulykken. Utrolig skuffende. Karoline sitt kne begynte hun og merke etter ca 3km. Hun løp for det meste hele veien, men gikk en periode mellom 13-15km. Bra innsats! Da vi kom til båten ble det litt avslapping og dusjing, og endelig litt skåling igjen! Og så feiret vi litt med en deilig middag på Da Praca restaurant i Lisboa.

 

I dag reiste vi ut til Cascais, her ligger Go Beyond og Moana. Dagen i dag blir stort sett forberedelser og to-do-liste før avreise til Madeira i morgen. Værvinduet er bra for det. Blir spennende med bare Karoline og meg om bord!