05 - 09.09.2016 Mens vi venter i Baiona...

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Fri 9 Sep 2016 20:06
Posisjon 42:07.137N 8:50.400W
 
Siden 05.09.16 og til i dag har vi tilbragt dagene i Baiona. Etter en forferdelig dårlig natt i Cangas med tivoli og konsert til kl 05 på morgenen, dro vi tilbake til Baiona da bimini-folk skulle komme å montere nye stålbøyler til biminien. Deretter har det blitt litt inn og ut mellom marinaen og bukta utenfor. Vi kan ligge noen få timer inne i marinaen gratis hver dag, men ligger man et døgn koster det oss 43€, så det er litt for dyrt. I går fikk vi montert den nye drivenheten til autopiloten. Men siden vi ikke har mottatt pakken fra norge med den riktige kurskomputeren, må vi ligge her i Baiona til den kommer. Siste sporing av forsendelsen er at den var i Madrid på tirsdag.. så hva skulle drøye så fælt nå??
 
Men vi har kost oss masse uansett! Johanna og Sigurd i Hakuna Matata er sammen med oss her enn så lenge, samt Eva og Tobbe i Moana som vi har blitt litt kjent med, et jettehyggelig par fra Sverige har vært her de siste dagene. Og som dom sejer, så har vi fått til at klemme nogra bæsj!
 
I morgen drar vi til Nigran for å forsøke å surfe på stranda der. Vi joller bort. Skal bli kjekt.