04.03.17 Pointe A Pitre, Guadeloupe

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sun 5 Mar 2017 17:18
Posisjon 16:13.658W 61:32.015W

Ut på svai i Pointe A Pitre, Guadeloupe
Tida flyr ja.. 6 dager ble vi liggende i marinaen. Forøvrig en ikke så veldig bra marina, men det var nok litt etterlengtet med landkjenning og tilgang til butikker og baker. Vi fikk vasket båt og klær, gått en tur til sentrum, dratt på dagstur sammen med Buna Luna rundt hele Basse Terre, så leide vi bil selv en dag og gikk opp til La Soufrière, høyeste fjellet i de små Antiller, og fikk proviantert masse på Karibiens største Carrefour. Der var det også mange klesbutikker i et stort kjøpesenter, så vi handlet litt klær også, primært shortser og trøyer. I følge Karoline var den ene shortsen min helt utslitt...

Nå har vi lagt oss ut på anker for å slippe å betale for oss hver natt, og planlegger å dra herfra på mandag. Jeg har polert skroget og vi har vært på slavemuseet.