18.04.17 Bluff Bay, Beef Island, BVI

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Thu 20 Apr 2017 16:54
Posisjon 18:26.201N 64:31.896W

Spanish Town - Bluff Bay
Etter vårt "bybesøk" med vellykket innsjekk reiser vi videre. En latmannsseilas på bare fokka tar oss over sundet til Beef Island og Bluff Bay. Her tenkte vi at det skulle være både le for vind og bølger. Det var betraktelig mye bedre, og periodevis helt strøkent, men periodevis også sterke kastevinder og jaggu klarte ikke de nø-bølgene og dreie rundt odden her og komme opp til oss. Så litt urolig ble det innimellom.

Selv om vi lå mutters alene en god periode, fikk vi etterhvert selskap av den svenske trioen Carpe Mare, Angelina og Indigo, som alle hadde vært i Spanish Town men forsøkte seg først ved Marina Cay. Da det feilet med tanke på bølger kom de dit vi hadde lagt oss og det ble en veldig hyggelig sundowner ombord i Eva og Mats sin Angelina:)

Jeg fikk også tid til å pusle med min nye hobby, og laget en ny øyespleis på storseilfallet med ekstra cover. Det hadde nemlig begynt å slite i stykker litt av coveret der det går ut av masten.