03.09.16 Ferie fra ferien!

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sun 4 Sep 2016 07:29
Posisjon 42:13.177N 8:53.973W

Dagen i dag skulle bli veldig fin, så vi ønsket ikke gjøre annet enn å tilbringe den til lands på denne flotte øya. Vi begynte med morgentrening før frokost ; løpetur opp de 2km til fyret helt øverst, nydelig utsikt der oppe. Tilbake nede på stranda ble det en styrkeøkt med litt spurt, hopp, push-ups og planken. Deretter spiste vi frokost i båten igjen før vi klargjorde lunsj og annet pikkpakk for en hel dag i sanden. Det var en herlig dag! 
Image

Iles Cies er nydelige, men har et stort problem: bølger! Det er veldig mye bevegelse i båten, og vi lurte lenge på om vi skulle orke å ligge her en natt til. Men vi sa til oss selv at det burde vi vel klare (noe vi skulle angre på senere..). Vinden og bølgene er gjerne dreid slik i forhold til hverandre at du får bølgene rett inn på tvers, og dette skaper mye rulling! Det ble ikke mye søvn på oss i natt...