28.04.17 Little Harbour, Peter Island, BVI

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sat 29 Apr 2017 21:16
Posisjon 18:21.306N 64:36.008W
 
Salt Pond Bay – Little Harbour
Salt Island heter det det heter nettopp fordi her er det mye salt! Det er to saltvannsinnsjøer på øya som er veldig grunne, og i den stekende solen fordamper mye av vannet og det gjenværende saltet krystaliserer seg på bakken. Det var veldig artig å se, for i dag tok vi en jolletur inn på land. Det er også et stort vrak som ligger her av det engelske postskipet Rhone. Det kan man snorkle på, for det ligger bare 6-7m under havoverflaten. Vi var fast bestemte på at det skulle vi gjøre, men tilslutt feiga vi ut! Det er jo også veldig ekkelt og skummelt tenkte vi..!!
Så etter vårt landprosjekt dura vi videre til vår absolutte favoritt; little harbour. Her blir vi liggende så lenge vi orker og gidder, helt til mannskapet kommer 5/5, om ikke vi må handle litt før det. Her treffer vi også Go Beyond og Hakuna Matata igjen:)