26.03.17 Anse du Colombier, St Barths

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sun 26 Mar 2017 20:54
Posisjon 17:55.472N 62:52:252W

Basse Terre, St Kitts - Anse du Colombier, St Barths
Gårsdagen gikk stort sett ut på en innsjekkrunde og en stroll i byen, før vi vasket båt og chilla ombord. Var ikke spesielt mye å se i byen.

Men i dag reiste vi videre, og for en dag!! Vi reiste ut av marinaen i dag morges klare for en dag på havet opp til st Barths, og bare en halvtime etter vi kastet loss får vi napp på snøret. Tydelig en skikkelig rugg! Karoline stopper motor i det jeg tar tak i stanga og kjenner at snøret raser ut i en voldsom fart. Det blir nesten helt tomt for snøre. Karoline har fått ned store'n og satt båten i revers. Jeg drar inn, sakte men sikkert vinner terreng mot kjempen i vannet. Kampen startet voldsomt men nå har den gitt seg helt. Vi får den inn til båten relativt raskt, og nå tror jeg vi må beklage, Andreas og Mari, men nå setter vi fiskerekord! Det er en stor King Mackerel, ca 18 kg! Jeg bruker en time på å prøve å flå og filetere den, og resultatet blir 13 kg renskåret, tjukk og fast filet! Helt sinnsykt!

Seilasen videre opp blir veldig bra, men båten lukter forferdelig.. Ble en stor vaskerunde i cockpit og i bysse da vi kom frem. Middag i dag ble naturlig nok sashimi og stekte fileter. Veldig deilig med selvfisket middag!

Vi ligger i bukta helt i nord, men ikke har vi sjekket inn. Det var voldsomt med svell ved Gustavia, så vi orket ikke ligge der. Tror vi gir Beng i hele st Barths og drar til St Martin i morgen.