21-23.07.16 Farsund - Inverness

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sat 23 Jul 2016 16:53
Posisjon 57:29.646N 4:13.990W

Farsund - Inverness Marina
Vi krysset over på 59 timer. Det ble en røff start i 15-16 m/s og 3-4 m bølger, men det gav seg og vi fikk en roligere seilas og sjøen lungnet til. På kveldene begge dager ble det helt vindstille og jerngenoaen gjorde jobben. Dag 2 var en fantastisk dag med 6 ms sønnavind og vi sløret avgårde som toget i lite sjø. Flere titalls delfiner lekte rundt baugen vår i mange timer. Vi fylte opp minnekortene vår på samtlige kamera med delfinbilder..! Grunnet litt bekymring om vi hadde nok diesel for å komme oss helt inn til Inverness ble det en svipptur innom Buckie. Den eneste havna med access også på lavvann. Men de hadde ikke diesel på brygga da..! Heldigvis en svært hyggelig havnevakt som kjørte oss t/t 2 ganger for å fylle den ene jerrykanna vi hadde:) 
Mer detaljer om overfarten og hendelsene kommer på bloggsiden vår:)