27.04.17 The Baths, Virgin Gorda, BVI

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sat 29 Apr 2017 21:06
Posisjon 18:25.965N 64:26.708W
 
Lee Bay – via Trellis Bay og Marina Cay – til The Baths
Nydelig ettermiddag og kveld i går i Lee Bay. Nest beste plassen vi har funnet etter Little Harbour på Peter Island. Men vi fortsetter rundturen vår rundt BVI og stakk innom Trellis Bay som er rett ved flyplassen for å sjekke ut den. Den var smekkfull av båter på bøye, og ikke mulig å ankre der. Ikke spesielt le heller, men bra plass for å hente vårt mannskap som kommer om en ukes tid. Deretter kjørte vi forbi Marina Cay for å titte litt, men fant ut at vi heller ville til The Baths for å sjekke ut den plassen!
The Baths er en plass hvor kjempestore kampesteiner har lagt seg i uorden langs strendene på Virgin Gorda. Så her kan man gå å snoke seg mellom ganger, grotter og huler fra strand til strand. Fantastisk vakkert. Vi nøt også en veldig bra lunsj oppe på restauranten Top of the Baths.
Marlene lå på en bøye vi fikk rett utenfor den ene stranda der mens vi svømte inn til land. Sol og flott og en veldig fin plass!