06.03.17 Pigeon Island, Guadeloupe

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Mon 6 Mar 2017 16:28
Posisjon 16:10.416N 61:46.859W

Pointe A Pitre - Pigeon Island, Guadeloupe
Så da har vi tilslutt seilt videre fra Pointe A Pitre etter 8 dager. Er meldt en periode med økende vind, så vi ønsket å komme oss litt videre før det. Får se om vi rekker helt til Antigua, men tviler.
Seilasen i dag var paradoksalt nok motorseiling på øst siden ned mot spydspiss i dag morges, 3m/s i rompa blir Ikke mye fart. Da vi rundet var det blitt sin lens og vi holdt godt fart. Sløra opp forbi Basse Terre, men der dreide vinden og vi fikk en kryss på babord halser i 4-5 m/s og det var flatt vann og veldig fint. Men rar vind. Skal være fint å snorkle her også. For her er det endelig klart vann igjen og masse skilpadder rundt båten!:)