27.04.17 Salt Island, BVI

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sat 29 Apr 2017 21:10
Posisjon 18:22.504N 64:31.734W
 
The Baths – Salt Pond Bay
Etter en flott utflukt på the Baths, seilte vi videre. Vi var ikke interesserte i å betale USD 30 for å leie bøya over natta. Ikke var det spesielt rolig vann der heller. Vi har hørt mye bra om Cooper Island så vi rulla ut fokka og seilte ned. Da vi kom frem dit var det smekka fullt av charterbåter, så det var ingen ledige bøyer. VI forsøkte å ankre, men det ble på 20m dyp og for langt ut til at bukten gav noe særlig le for bølgene. Vi orket ikke det og tok opp ankeret igjen. Litt rådville for hva vi skulle gjøre, tøffa vi rett over til Salt Island og bukta på nordsiden her. Klokken var allerede blitt nesten 1730, og det betyr en knapp time med lys igjen. Vi så noen båter her, så tenkte at det kunne da ikke være verre enn Cooper. Vi fikk ankret her, men like rullete var det her. Shit samma, vi sov på en måte og overlevde til dagen etter..