25.04.17 Cane Garden Bay, Tortola, BVI

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Tue 25 Apr 2017 20:21
Posisjon 18:25.653N 64:39.692W

The Bight - via Jostein Von Duke / Sandy Cay og Green Cay - til Cane Garden Bay, Tortola
En rolig dag i går hvor vi fikk snorklet i grotter og huler langs med Norman Island. Veldig morsomt, masse fin fisk og se og fine farger og koraller.

Ved avreise i dag fikk vi en skikkelig øvelse med å tvinge ankerkjettingen ut av et bøyetau som hadde tvinnet seg fire ganger ila natta. Gikk da bra, men litt styr. Vi rulla ut fokka og lenka ned til vestsiden av Tortola. Derfra motor i motvind opp til øya jost von fyke og stedene green Cay og Sandy Cay. Det så veldig fint ut der men altfor urolige forhold for å bli liggende. Så vi dura over til Tortola istedet.

Fin og rolig bukt men vanvittig mye bøyer og amerikanske charterbåter fylle hele bukta ila ettermiddagen. Vi lå på anker helt bakerst og det gikk bra. Fikk besøkt romdestilleriet, men det var litt slitent. Ble med en pina colada på stranda før vi tilbragte en fin kveld i båten :)