25.09.16 Porto - Figueira da Foz

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sun 25 Sep 2016 19:14

Posisjon 40:08.849N 8:51.588W

 

Douro Marina, Porto – Figueira da Foz

Dagen I går tilbragte vi I området rundt marinaen. Jeg dro på løpetur, mens Karoline oppsøkte et spinningsenter for å forsøke å trene opp kneet sitt igjen. Deretter ble det litt pusling i båten, før vi spiste middag ute på en lokal grillrestaurant. Litt skutt..

 

I dag reiste vi tidlig avgårde – planen var å seile 120nm ned til Peniche. Det var strålende seilforhold og vi holdt god fart med nordavin 7-11m/s og bølgene bakfra. Men vi fikk ikke Vilde til å fungere helt optimalt, og måtte derfor håndstyre hele tiden. Da bestemte vi oss for at vi heller deler opp etappen i to, og stakk inn til Figueira da Foz. Der kom vi inn akkurat før det ble mørkt og fikk oss en plass og en deilig dusj vør vi kvelda.