16.07.17 Nordsjøen igjen

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Sun 16 Jul 2017 09:58
Kl 1200CET Posisjon 54:49.1N 006:12.2E

Et sted mellom Nederland og Danmark
Nå har vi vært ute i et døgn og fire timer, og vi har tilbakelagt de vanskligste partiene med trafikkseparasjonssoner for lasteskip, olje- og gassplattformer og ikke minst haugevis av vindmølleparker. Nå er det relativt lite i farvannet frem til danskekysten. Vi har seilet ca 180nm og har ca 130 igjen til Thyborøn ved innløpet til Limfjorden, som vi tar sikte på å nå først. Litt avhengig av været, er det mulig vi stikker inn til danskekysten tidligere (Thorsminde, Hvide Sande) eller dropper Danmark all together og går rett mot Larkollen. Da vi dro så det ut som det var meldt ganske sterk vestavind på mandag, så vi vil ikke havne midt i det. Heller vente i danmark.

Som vanlig er vi veldig trøtte det første døgnet begge to, så vi sover mye. Vi går som vi pleier å gjøre, 4, 5 og 6 timers vakter. Fikk handla masse god mat på en utrolig bra matbutikk i Scheveningen, så vi gleder oss til hvert måltid:)

Litt duskregn i natt, men virker å klarne litt opp nå.

------------------------------------
S/Y Marlene
blog.mailasail.com/marlene