28.10.16 Badetur til Radazul

Marlene
Karoline Stagrum Eknes og Espen Nygaard
Fri 28 Oct 2016 18:32
Posisjon 28:24.08N 16:19.40W

Santa Cruz - Marina Radazul
I går kveld fikk vi inntrykk av at vi måtte komme oss ut av marinaen snarest mulig, siden den var "Completely full!", men vi talte godt over 18 båtplasser ledig, og vi hørte ikke et pip om å jage oss ut, så vi bestemte oss for å bruke dagen i byen. Derimot satt vi igang en plan for å finne en løsning i tilfelle vi ble kastet ut, og klarte å få booket en plass i Radazul, ca 5,5nm sør for Santa Cruz, fra i kveld til og med mandag.

Vi hadde en fin gårtur i byen, lunsj og litt shopping, men vi hadde fått et godt inntrykk av Radazul og hadde bestemt oss for å dra ut dit. Like før vi skulle reise fra Santa Cruz kommer bestyreren bortover bryggene og spør litt hva vi vil - om vi vil bli lenger, for det var tydeligvis ikke noe problem - eller om vi skulle dra. Vi valgte og dra, men har booka plass igjen fra mandag uten problemer med det heller.

Vel framme i radazul kommer vi til en liten, intim marina, helt kurrant standard, men flotte badeandlegg med strender, trapper og barer og restauranter bare 50m fra marianen, så helt topp! Blir en chill dag i morgen:)