Posisjon

Luceyblue
Ina&Buc&Simon&Amanda
Mon 24 Nov 2008 12:57
 
 
 
26:33.00N 016:38.00W
 
 
Første natt gjennomført og det har gått bra. På tross av uerfarent crew, så klarte Buc og lose båten gjennom lite vind og rolig hav. Vi har som plan å seile sør til Cap Verde for å se om vinden øker. Vi følger spent med på værmeldinger både på email og radio for å legge den videre taktikken.
Buc reparerer toaletter for nte gang, det er tydelig at to vokse til gjør sitt med rørene på båten. Ina sover og lager mat (pizza til lunsj snart) og barna bytter på å spille nintendo eller sove. Eric prøver fiskelykken og drømmer om svær fisk til båtens grill i kveld. Vegard pørver å overleve i nytt miljø, skjønne alle navn på forskjellige seil, rep og måter å gå opp mot vinden på. Men det kommer seg.
For denne gang, sees.