Søndag kl 13 går starten

Luceyblue
Ina&Buc&Simon&Amanda
Sat 22 Nov 2008 23:29

Hei igjen,

NÅ DRAR VI!!
Båten er pakket til randen av tørrmat og saltmat og øl og vin og ferdigsupper og boksmat og fruk og grønnsaker som henger i nett i cockpitten, og masse spill og bøker og musikk. Vi har også med endel usmakelige effekter til feiring "halv-veis-party" og nisseutstyr, presanger og utkledinger til flere arrangementer til når vi annkommer St. Lucia. De siste to ukene har det gått i ett med karneval og cocktailpariter og barnaaktiviteter og leking. NÅ DRAR VI!!


Her er bilde av oss som drar.
Bildet er tatt av en "nabo" som har klatret opp i masten og tittet ned på trampolinen foran på Lucey Blue!!!
Vegard, Amanda, Buc, Simon, Ina og Eric. Vi synes selv vi er veldig veldig heldige!!!


JPEG image

JPEG imageJPEG image